Tilon Tandartsen groeit en wij zijn momenteel op zoek naar verschillende nieuwe collega’s

Wij zijn een holistische tandartspraktijk. Dit betekent dat wij, naast de reguliere tandzorg, ook de keuze bieden voor alternatieve materialen, behandelingen en oplossingen. Elke dag zetten wij ons als team in om onze patiënten te helpen en een bijdrage te leveren aan hun algemene gezondheid. Wij zoeken iemand die dit met net zoveel passie doet als het huidige team, zich kan vinden in onze holistische benadering op tandzorg.

Mondhygiënist

Als mondhygiënist stuur je het team van preventieassistenten aan. Je coacht en begeleidt hen, en helpt hen groeien in hun vak. Daarnaast voer je natuurlijk ook je eigen gekwalificeerde tandvleesbehandelingen uit.

Zelfstandige tandarts

Ben jij op zoek naar een nieuwe praktijk om als algemeen tandarts aan de slag te gaan? Wij zoeken een zelfstandige tandarts met enkele jaren ervaring om ons team te versterken.

Open sollicitatie

Staat de voor jou ideale vacature er (nog) niet bij, maar kan jij je wel vinden in onze holistische benadering op tandheelkunde? Ook dan horen we graag van je. Stuur je open sollicitatie inclusief motivatie en cv naar info@tilon.nl