Dit vinden de huidige patiënten van Tilon Tandartsen

Tandarts Rob Tilon staat al bijna 30 jaar aan het roer van Tilon Tandartsen. Bij elk bezoek kunt u van Rob en alle andere medewerkers in de praktijk heel goede zorg verwachten. In de praktijk nemen wij de tijd voor u, en voor uw gezinsleden. 

 

Om onze dienstverlening en klanttevredenheid elke dag weer te kunnen verbeteren, vragen wij onze patiënten om een review te plaatsen op Google Reviews. Hieronder ziet u recente beoordelingen van patiënten over Tilon Tandartsen.

De beste tandarts in omstreken. Ik zit nu denk ik al meer dan 10 jaar bij deze tandarts en zou eigenlijk niet weg willen.
Ik ga elk jaar langs voor een controle en wordt altijd goed geholpen door het personeel. Het maakt niet uit wat er mis is met je gebit, bij Tilon kunnen ze alles oplossen! Je loopt gegarandeerd weg met een stralende glimlach!

 

Google reviews

Al jaren kom ik 2 x per jaar in de praktijk van Rob Tilon en zowel Rob als de assistentes ontvangen me altijd hartelijk. De behandelingen die ik heb gehad worden met zorg en deskundigheid uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden

 

Google reviews

Rob is een geweldige tandarts. Hij weet met zijn holistische aanpak patiënten echt verder te helpen aan een gezond gebit. Wij zijn blij dat wij Rob mogen helpen met de marketing voor zijn praktijk. We wensen Rob veel succes met de nieuwe uitstraling.

 

Google reviews

Erg tevreden. Zeer deskundige tandarts. Alle medewerkers in de praktijk zeer vriendelijk en betrokken. Mijn kiezen en tanden zijn er de afgelopen jaren (oa plaatsen van kronen en cerec) enorm op vooruitgegaan. Dit jaar ook nog weer verbetering door opvullen groeven in de tanden en anderzijds verfraaien. Plaatsen kroon in één dagdeel!

 

Zorgkaart Nederland

Zeer professionele tandarts en assistentes/mondhygiënistes en zeer klantvriendelijk. Ik ben verhuisd naar noord holland maar kom nog steeds bij Tilon, door het goede vertrouwen in hen en de goede zorgen.


Zorgkaart Nederland

Onze dochter (7 jaar) moest een aantal keer terug komen. Dhr Tilon en zijn assistente waren zo lief voor haar. Legde alles uit wat ze gingen doen, ze mocht zelfs helpen, en nadien iets uitzoeken. Een dikke pluim voor deze praktijk.

 

Google Reviews