Behandelingen

Wij zien het als onze eerste taak om ervoor te zorgen dat uw tanden en kiezen geen belemmeringen opleveren om optimaal te kunnen functioneren. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld.


Bij ieder bezoek vragen we hoe het met u gaat. We bespreken uw algehele gezondheid (lichaam en geest) en de gezondheid van uw gebit. Op basis van uw verhaal, wensen en onze onderzoeksresultaten bepalen we de juiste behandeling. Wij stellen ook graag een zorgplan voor u op. Een goed plan helpt ons bij het behalen van ons gezamenlijke doel: een gezonde en stralende lach!

Basiszorg

U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende gebitsbehandelingen om uw gebit gezond te houden. Binnen deze basiszorg kunt u denken aan controle en reiniging van het gebit, mondhygiëne, het maken van gebitsfoto’s, verwijderen van tandsteen, behandelen van gaatjes en adviseren bij ontstoken tandvlees.

Stralende lach

Naast de basiszorg bieden wij behandelingen voor het bereiken van een mooie stralende lach. We plaatsen facings (schildjes) witte vullingen, volledig porseleinen kronen en bruggen (zonder metaal) en Cerec kronen binnen één dagdeel, kunstwortels (implantaten) met kroon, protheses op implantaten en beugels voor jong en oud. We kunnen tanden witter maken en een oplossing bieden bij rimpels en volumeverlies in het gezicht. Lees meer over deze mogelijkheden op de pagina esthetiek.

Kosten

Als u langskomt voor een behandeling is het fijn om te weten wat u qua kosten kunt verwachten. Daar zijn wij uiteraard transparant over. Wij hanteren de tarieven zoals die landelijk voor tandartsen zijn opgesteld. Lees er hier meer over.

Respect voor lichaam & natuur

De ontwikkelingen in ons vakgebied staan nooit stil. Er komen steeds meer behandelingen en materialen op de markt waarbij rekening wordt gehouden met de natuur van het lichaam. Vullingen worden tegenwoordig steeds vaker van kunststof gemaakt in plaats van metaal en er is een behandeling waarbij lichaamseigen materiaal wordt ingezet om de opbouw van bot te stimuleren. Het inzetten van de kracht van uw eigen lichaam om tot een gezond en mooi gebit te komen, dat vinden wij bijzonder en inspirerend! We houden de ontwikkelingen op dit gebied daarom nauwlettend in de gaten en vertellen u graag meer over de mogelijkheden in onze praktijk.