Bij ieder bezoek vragen we hoe het met je gaat. We bespreken je algehele gezondheid (lichaam en geest) en de gezondheid van je gebit. Op basis van jouw verhaal, wensen en onze onderzoeksresultaten bepalen we de juiste behandeling.

Basiszorg 

Je kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende gebitsbehandelingen om je gebit gezond te houden. Binnen deze basiszorg kan je denken aan controle en reiniging van het gebit, mondhygiëne, het maken van gebitsfoto’s, verwijderen van tandsteen, behandelen van gaatjes en adviseren bij ontstoken tandvlees.

Stralende lach 

Naast de basiszorg bieden wij behandelingen voor het bereiken van een mooie stralende lach. We plaatsen witte vullingen, volledig porseleinen kronen en bruggen (zonder metaal) en Cerec kronen binnen één dagdeel, kunstwortels (implantaten) met kroon, protheses op implantaten en beugels voor jong en oud. We kunnen tanden witter maken en een oplossing bieden bij rimpels en volumeverlies in het gezicht. Lees meer over deze mogelijkheden op de pagina esthetiek.

Kosten

Als je langskomt voor een behandeling is het fijn om te weten wat je qua kosten kunt verwachten. Daar zijn wij uiteraard transparant in. Wij hanteren de tarieven zoals die landelijk voor tandartsen zijn opgesteld. Lees er hier meer over.

Respect voor lichaam & natuur

De ontwikkelingen in ons vakgebied staan nooit stil. Er komen steeds meer behandelingen en materialen op de markt waarbij rekening wordt gehouden met de natuur van het lichaam. Vullingen worden tegenwoordig steeds vaker van kunststof gemaakt in plaats van metaal en er is een behandeling waarbij lichaamseigen materiaal wordt ingezet om opbouw van bot te stimuleren. De kracht van je eigen lichaam inzetten om tot een gezond en mooi gebit te komen, dat vinden wij bijzonder en inspirerend! We houden de ontwikkelingen op dit gebied daarom nauwlettend in de gaten en vertellen je graag meer over de mogelijkheden in onze praktijk.