Visie

Jij bent niet alleen een mond met tanden, jij bent een geheel. Een mens van vlees en bloed, karakter en ziel. Je ziet, ruikt, voelt, proeft en ervaart. Waar veel tandartsen zich uitsluitend richten op je gebit, werken wij vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen dat wij kijken naar jouw gezondheid in zijn geheel. Wij geloven namelijk dat alles in verbinding staat met elkaar. We hebben respect voor de natuur van jouw lichaam, en dat merk je bij ons in de stoel. We voelen je aan en luisteren naar je. Welk tempo en welke keuzes passen bij jou?

We bieden je graag de keuze voor alternatieve materialen, behandelingen en oplossingen. Zoals de behandeling waarbij we je eigen bloedplaatjes gebruiken om opbouw van bot te stimuleren. De kracht van je eigen lichaam inzetten om tot een gezond en mooi gebit te komen. Dat is wat ‘van nature stralend’ voor ons betekent. Wij zijn er voor mensen die bewust in het leven staan, aandacht hebben voor hun gezondheid en net als wij respectvol willen omgaan met wat ons door de natuur gegeven is.

We zullen je adviseren, maar de keuze is aan jou. Wat bij jou past, dat zullen we respecteren. Ons luisterend oor stelt je op je gemak. Je wordt écht gezien, voor alles wat jij bent als mens. We vinden je mooi, en op je allermooist als je van nature straalt!

Over de praktijk

Wij zien het als onze eerste taak om ervoor te zorgen dat je tanden en kiezen geen belemmeringen opleveren om optimaal te kunnen functioneren. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Naast de basiszorg hebben wij extra oog voor esthetiek en maken wij witte vullingen, volledig porseleinen kronen en bruggen (zonder metaal) en Cerec kronen binnen één dagdeel, kunstwortels (implantaten) met kroon, protheses op implantaten en beugels voor jong en oud. Daarnaast kunnen wij tanden witter maken en een oplossing bieden bij rimpels en volumeverlies in het gezicht. Wij stellen ook graag een zorgplan voor je op. Een goed plan helpt ons bij het behalen van ons gezamenlijke doel: een gezonde en stralende lach!

Onze praktijk is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Ons team

ROB
TANDARTS

rixt
Assistente

Djoke
Assistente

Solongo
Assistente

Marjanne
Receptioniste

Irma
Assistente