Op naar een stralende lach

Ieder mens heeft iets bijzonders en is op zijn eigen unieke wijze prachtig. De belangrijkste voorwaarde om te stralen is dat je je gezond voelt. En dat is onze eerste taak: er samen met jou voor zorgen dat je gebit in topconditie is. Naast deze basiszorg kunnen wij je nog een stapje verder helpen op het gebied van esthetiek. 

De drijfveer 

Tandarts Rob Tilon heeft een natuurlijke drive om mensen te helpen bij het bereiken van hun meest stralende lach:

“Van jongs af aan is het mijn passie om, in ultieme focus, aan iets te werken tot het in mijn ogen perfect is. Met volledige aandacht, oog voor detail en vertrouwen op mijn intuïtie kom ik tot een mooi resultaat. Als klein jongetje waren dit modelvliegtuigjes, tegenwoordig ligt de focus op tanden en kiezen. Stel dat ik een kroon of vulling moet maken, of een gebroken tand moet herstellen, dan ga ik op zoek naar een natuurlijke vorm van de tanden en kiezen die jouw gebit laat samensmelten tot een harmonieus geheel. Perfectie zit ‘m voor mij niet in de stralende witte en rechte glimlach die je ziet in de reclames, maar in de juiste ronding, kleur en vorm die past bij jouw gebit en gezicht. Zoals de natuur het bedoeld heeft. In dit proces word ik gestuurd door mijn passie. Ik leer iedere dag van alle verschillende tanden en vormen die ik zie in de praktijk, zo word ik elke dag ook weer een beetje beter. Dit creatieve proces vormt mijn drijfveer en voelt voor mij als een aangeboren talent. Het maakt mij wie ik ben. Het geeft mij energie en vormt een doel waarvoor ik iedere ochtend mijn bed uit stap. Geef mij het vertrouwen en dan help ik ook jou, met enorm veel vreugde, in het bereiken van een natuurlijke en stralende lach.”

De mogelijkheden 

Heb jij de wens om je gebit wat op te frissen en witter te maken? Dat kan, door je tanden professioneel te bleken. Er zijn verschillende technieken om het gebit witter te maken, allemaal veilig en zonder schade toe te brengen aan je gebit. Tijdens een adviesgesprek inventariseren we je wensen en bepalen we samen met welke techniek we het gewenste resultaat kunnen behalen.

Zou je iets willen doen aan de stand van je tanden? Dan is een beugel een goede oplossing. Dat hoeft echt geen afbreuk te doen aan je lach, er zijn tegenwoordig hele goede beugels die bijna onzichtbaar zijn als je ze draagt. Benieuwd? Maak dit bespreekbaar tijdens je volgende bezoek.

Niet alleen je gebit, maar je hele gezicht draagt bij aan het vormen van een stralende lach. Om je hierbij te helpen kunnen we nog een stapje verder gaan.

Bij Tilon Tandartsen ben je hoe dan ook verzekerd van een gezonde, stralende lach!