Tilon
 
 
 

Welke tandpasta kies ik?

Wat is de beste tandpasta?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld en helaas is er lastig een duidelijk antwoord op te geven. Niet alleen verschillen smaken enorm: de één gruwelt van de zoute smaak van parodontax en de ander vindt het juist heerlijk, maar ook de behoefte wisselt per persoon: de één heeft gevoelige tandhalzen, de ander snel gele tanden.  De meeste tandpasta’s doen wat ze beloven. Slechte tandpasta bestaat er niet.

Veel belangrijker dan het merk tandpasta dat je gebruikt, is de manier waarop je poetst en zeker niet onbelangrijk; hoe vaak en lang je dat doet!

In onze praktijk besteden we dan ook veel aandacht aan preventieve voorlichting en instructie. En alhoewel we andere tandpasta’s zeker niet tekort willen doen, willen we u toch niet de nieuwste ontwikkeling op het gebied van tandpasta, onthouden:

Wij hebben een aantal weken geleden kennis gemaakt met de nieuwste “tandpasta trend” : tandpasta op basis van actieve zuurstof.

Alle teamleden zijn unaniem enthousiast, zeker ook in combinatie met het bijpassende mondspoelmiddel.

Wij hebben twee van deze nieuwe tandpasta’s mogen testen: Resultaat, een hele frisse smaak, ook als je net wakker wordt, wittere tanden en een frisse adem. Of we ook minder (snel) gaatjes krijgen kunnen we nog niet bewijzen, daar gebruiken we het te kort voor, en…. wij poetsen natuurlijk ook wel uitzonderlijk goed!

Beide tandpasta’s zijn nog niet overal in de winkel verkrijgbaar.
U kunt ze vanaf juni bij ons in de praktijk kopen:

O7 Active mondspoelmiddel 500 ml  € 8,50

O7 Active tandgel 100 ml                   € 8,00

(Betaling kan alleen contant of via pin)

Wij zijn er van overtuigd, dat het niet bij een trend blijft!

 

 

 

 

 


Tags:
- -