Tilon
 
 
 

Even voorstellen…

De komende weken zal er steeds een ander teamlid zich aan u voorstellen. De aftrap wordt natuurlijk gedaan door Rob Tilon, tandarts en eigenaar van Tilon Tandartsen/Gezichtsesthetiek

Ik kan me nog herinneren dat ik al heel jong geobsedeerd werd door de gezichten van de mensen om mij heen. Gezichten met een verhaal. Iedereen draagt de geschiedenis van een kort of langer leven in zijn gezicht mee.

Als jong volwassene twijfelde ik tussen de keuze om tandarts of plastisch chirurg te worden. De keuze viel uiteindelijk op tandarts en ik weet nog hoe gelukkig ik was aan deze studie te mogen beginnen. Inmiddels heb ik mijn vijfentwintigjarig jubileum al weer even achter de rug!

In de loop der jaren is de passie om voor mijn cliënten een niet alleen pijnvrij maar ook stralend en bij hen passend gebit, te verzorgen nooit afgenomen. En dat oude liefde niet roest blijkt maar weer uit het feit dat uiteindelijk ook de mogelijkheid tot het verfraaien van het totale gezicht, weer op mijn pad is gekomen d.m.v. het kunnen toepassen van botox en fillers.

Balans in alle dingen die ik doe is erg belangrijk voor me: naast mijn werk in de praktijk geniet ik enorm van mijn gezin met drie zoons. Eten en dan vooral het bereiden ervan, is een andere grote passie. Een minstens zo leuk onderdeel daarvan, is het verzamelen van de  ingrediënten in allerlei kleine winkeltjes of op de markt. Verder zing ik in het kerkkoor van Irnsum en luister graag naar allerlei soorten muziek.

Rob Tilon