Tilon
 
 
 

Professioneel bleken met Philips Zoom

Tanden bleken met Zoom WhiteSpeed

Uw tanden bleken is dé manier om uw zelfvertrouwen een boost te geven. Want witte tanden maken jonger èn aantrekkelijker. Na een bleekbehandeling met Philips Zoom WhiteSpeed in onze tandartspraktijk verlaat u ons met een stralend wit gebit!

Philips Zoom WhiteSpeed maakt het professioneel bleken van uw gebit op een veilige manier toegankelijk. Philips Zoom WhiteSpeed voldoet volledig aan de nieuwe EU regels. Dat betekent dat ze maximaal 6% waterstofperoxide bevat.

Professioneel uw tanden bleken in onze praktijk

Met de geavanceerde LED technologie garandeert Philips Zoom WhiteSpeed maximaal resultaat in een minimaal tijdsbestek.

De lichtintensiteit van de Zoom WhiteSpeed lamp is volledig instelbaar om ervoor te zorgen dat de behandeling voor elke patiënt zo comfortabel mogelijk is.

De tandbleek behandeling bij Tilon Tandartsen te Grou:

 

▪    Allereerst bepaalt de tandarts of uw gebit geschikt is voor tandbleken

▪    Daarna wordt er zorgvuldig gekeken wat voor u de juiste balans is tussen de concentratie van de bleekgel en de lichtintensiteit van de LED lamp.

▪    Voordat we beginnen met bleken vindt er allereerst een grondige gebitsreiniging plaats: tandsteen en achtergebleven vuil wordt verwijderd zodat wij een optimaal bleek resultaat kunnen bereiken

▪    Uw lippen en tandvlees worden afgedekt, alleen uw tanden zijn zichtbaar

▪    De WhiteSpeed whitening-gel wordt aangebracht die speciaal is ontwikkeld om gebruikt te worden in combinatie met onze Zoom WhiteSpeed lamp

▪    De Zoom WhiteSpeed lamp en gel versterken elkaar in het lichter maken van vlekken en verkleuringen op en in uw tanden.

 

Hoe lang duurt het om uw tanden te laten bleken?

De totale behandeling in onze praktijk duurt ongeveer 2 uur. Het tandbleken zelf duurt vier keer vijftien minuten. Elke keer wordt er nieuwe WhiteSpeed gel aangebracht en wordt de belichting opnieuw gecontroleerd en ingesteld.

 

Maak nu uw afspraak voor het bleken van uw gebit. Of vraag ons geheel vrijblijvend naar een begroting!

 

Wij staan voor u klaar! Bel ons direct op 0566-620494

 

 

Tags: