Tilon
 
 
 

Onze filosofie

Love of beauty is taste. The creation of beauty is art.

Ieder mens heeft iets bijzonders en is op zijn eigen unieke wijze prachtig. De belangrijkste voorwaarde om te stralen is dat je je gezond voelt. Als tandartsen zien wij het als onze eerste taak om ervoor te zorgen dat uw tanden en kiezen geen belemmeringen opleveren om optimaal te kunnen functioneren. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld.

Er zijn mensen die als ze lachen hun mond achter een hand verbergen, of zelfs niet meer naar feestjes willen, omdat ze zich schamen voor hun tanden. Dat is echt niet langer nodig! Bij Tilon Tandartsen is alle kennis in huis om uw lach werkelijk te laten stralen.

Naast de basis zorg hebben wij extra oog voor esthetiek en maken wij o.a. witte vullingen, volledig porseleinen kronen en bruggen zonder metaal, Cerec vullingen en kronen in minder dan twee uur, kunstwortels met kroon (implantaten), protheses op implantaten, beugels voor jong en oud en wij kunnen uw tanden witter maken.

En voor wie nog een stapje verder wil gaan: in onze praktijk kunt u ook terecht voor het afvlakken (botox) en opvullen van rimpels (fillers). Wij passen ook botox toe op medische indicatie (o.a. bij migraine en knarsen).

Wij stellen ook voor u graag een zorgplan op. Hoe wilt u oud worden met uw gebit? Een goed plan stelt u en ons in staat om ons gezamenlijke doel te bereiken: een gezonde en stralende lach! Dit doel bereiken we met oog voor uw wensen en ons onomstreden vakmanschap.

U bent bij ons van harte welkom!