Tilon
 
 
 

Open huisdag

Zaterdag 6 oktober bent u van harte welkom op onze open huisdag.

Tussen 10:00 en 15:00 uur zijn alle mensen die meer willen weten over onze praktijk, orthodontie en implantologie welkom.

Beiden kunnen een oplossing vormen voor problemen van jong en oud! Beugels worden het meest gedragen door jongeren, maar ook voor volwassenen kan het een uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als het gebit moeilijk schoon te houden is, doordat het scheef staat, of als iemand om esthetische redenen van een scheef gebit af wil.

Implantologie wordt veelal toegepast bij mensen waarvan de onderkaak is geslonken, waardoor het gebit niet goed vast blijft zitten. Het gebit kan dan door middel van implantaten worden vastgezet.

Of het zogenaamde klikgebit ook in 2013 nog vergoed gaat worden, is nog niet duidelijk. Als u er toch al over aan het nadenken bent…….Aanvraag in 2012 is niet onverstandig!!

En…… Tilon Tandartsen betaalt dit jaar uw eventuele eigen bijdrage van € 125,- per kaak (met een maximum van € 250,-)

Een tand of kies kan ook vervangen worden door een implantaat met een kroon er op. Deze toepassing vindt ook plaats bij jongeren, bijvoorbeeld als één of twee kiezen niet aangelegd zijn, en er dus gaten in het gebit zitten.

Tijdens de open dag laten laat Tilon Tandartsen alle mogelijkheden zien. U kunt vrij binnen lopen, vragen stellen en informatie vergaren bij de diverse stands.

Onze assistentes zijn ook aanwezig om belangstellenden te adviseren en indien gewenst kan er direct een foto gemaakt worden en een vervolgafspraak om op de details in te gaan.

Op deze manier hopen wij van Tilon Tandartsen de bekendheid van orthodontie en implantologie te vergroten en belangstellenden wegwijs te maken in de toepassingen.

 

Tags:
- - -