Tilon
 
 
 

Uw nota

Als zorgaanbieder geven wij u graag alle aandacht.

Daarom hebben wij de verwerking van onze nota’s overgedragen aan Fa-med.

Privacy: wij moeten aan Fa-med gegevens verstrekken voor een deugdelijke specificatie van de declaratie. Wij leggen u graag uit dat deze werkwijze geen enkele inbreuk maakt op uw privacy.
Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Het is in uw belang dat u zich houdt aan de betalingstermijn. U voorkomt daarmee een onnodige verhoging van het notabedrag.

Fa-med is gerechtigd de nodige maatregelen te nemen en het openstaande bedrag te incasseren.

Lukt het u niet, om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Vraag een betalingsregeling aan via notavanfamed.nl, of bel het contact center van Famed op 0900-0885.De kosten voor het gesprek zijn 0,15 cent per minuut.

Let op: de betalingstermijn van 30 dagen is bindend, ook wanneer de zorgverzekeraar de nota nog niet aan u heeft vergoed !!!!

Heeft u andere vragen over uw nota , neem ook dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (kosten zijn 0,15 cent per minuut) u kunt ook terecht op de speciale patiënten website van Fa-med (www.notavanfamed.nl ) 
Ben u de originele nota kwijt of wilt u om een andere reden een nieuw origineel van uw rekening aanvragen, bel dan  naar 0900-0882 (kosten zijn 1,30 per gesprek) Het contactcentra van Fa-med is op bovenstaande telefoonnummers iedere werkdag van 8.00 tot 18.00uur bereikbaar.

Heeft u vragen over uw behandeling, of de gebruikte codes, neem dan gerust contact met onze receptionistes op. Zij kunnen u in de meeste gevallen snel duidelijkheid verschaffen.

Tags: