Tilon
 
 
 

Onzichtbare beugel

Heb je al vaak gedacht; “ stonden mijn tanden maar rechter” , maar zie je op tegen het dragen van een blokjesbeugel?

Heb je vroeger al een beugel gehad, zijn je tanden weer verschoven, en moet je er echt niet aan denken, om weer  met blokjes te starten….

Wij  bieden je de kans om met een relatief korte behandeling (meestal tussen de 6 tot 18 maanden) mooie rechte tanden te krijgen. Hiervoor gebruiken wij de laatste technologie op het gebied van orthodontie(de onzichtbare beugel van Perfectalign.)

Dat zijn ultradunne transparante bitjes die je om de twee weken vervangt door nieuwe. Daarmee worden je tanden precies in de juiste   stand geplaatst, terwijl het niemand zal opvallen , dat je een beugel draagt.

Niet iedere situatie is geschikt om met deze methode behandeld te worden.

Na een intake gesprek, kunnen we je precies vertellen, of deze methode iets voor jou is.

Als Perfectalign,  de voor jou geschikte methode  is, waar je voor kiest, starten we met het maken van een afdruk. Op basis hiervan zal het Perfectalign  Lab een 3D-simiulatie maken van jouw behandeling.

In de simulatie (AlignCheck) kun je in een filmpje zien op welke manier jouw tanden worden verplaatst, en hoe het eindresultaat er uit komt te zien.

Gedurende de behandeling wordt er,  meestal maandelijks, een controle uitgevoerd, en bepaalt de tandarts, of je al toe bent aan de volgende aligner.

Je draagt de aligner ongeveer 20 uur per dag, tijdens het eten en drinken kun je ze dus uit doen.

Wil je weten of deze behandeling ook voor jou geschikt is? Neem gerust contact met ons op, of neem eerst een kijkje op

www.perfectsmile.nl/onzichtbare-beugel/  of www.perfectalign.com

 

 

 

Tags:
-