Tilon
 
 
 

Afspraken

Onze praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.00-12.00 en van 13.00-17.00 uur, en vrijdags van 08.00-12.00 uur.

Wij zijn van maandag tot en met donderdag telefonisch te bereiken tussen 8.00 en 11.30, en tussen 13.30 en 15.30.
Buiten de praktijk uren kunt u op het antwoordapparaat horen welke tandarts u kunt bellen als u ’s avonds, vrijdag s’middags of in het weekend dringend hulp nodig heeft.

Wat moet u weten voor het maken of wijzigen van een afspraak

Periodieke controle
U heeft in onze praktijk één á twee keer per jaar een afspraak voor controle. Deze kunt u maken bij uw laatste bezoek. Anders krijgt u per post of mail een bericht wanneer uw controlemaand is. Vervolgens kunt u zelf contact met ons opnemen om tijd te reserveren. Dat kan telefonisch op 0566-620494.
Ook voor het maken van andere afspraken kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Afzeggen of wijziging van afspraken
Kan uw afspraak beslist niet doorgaan, laat ons dat dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. In dat geval kunnen wij een andere patiënt behandelen, op de voor u gereserveerde tijd. Belt u binnen 24 uur de afspraak af, dan moeten wij u de verloren gegane tijd in rekening brengen.
De receptioniste maakt, zo mogelijk, meteen een nieuwe afspraak met u.

Extra tijd
Heeft u informatie ontvangen over een bepaalde behandeling? Of zijn er andere onderwerpen die u graag uitgebreider wilt bespreken? Geeft u dat dan aan bij de receptioniste. Zij kan extra tijd voor u reserveren bij de tandarts, mondzorgkundige en/of de assistente.


 

Waarom u bij ons, uw afspraak niet online kunt maken….

Lees meer...