Tilon
 
 
 

Uitnodiging

U bent uitgenodigd voor de Luxe & Lifestylefair op 30 september 2012

Het aftellen is begonnen. Op zondag 30 september is het weer tijd voor de herfst-editie van de Luxe & Lifestylefair. De vijfde editie van Luxe & Lifestylefair wordt een feest der herkenning met de vertrouwde ingrediënten die u gewend bent, maar heeft ook aantal andere en nieuwe deelnemers. En een afwisselend programma. Laat u inspireren, verleiden en vermaken, u bent van harte welkom.

Wij doen inmiddels voor de vierde maal mee en zien deze fair als een prettige kans om de mensen in een wijdere omtrek te ontmoeten en te laten weten waar wij zo trots op zijn: het verzorgen van een gezonde stralende lach (en voor wie dat wenst ook wat rimpels minder!)

Met de presentatie van de nieuwste trends en samen met die van de vele standhouders zorgen wij opnieuw voor een festijn voor de zintuigen. Modeshows, interieurtips, wijn- en culinaire proeverijen, beauty en wellness, exposities van kunstenaars en tuinarchitecten en de nieuwste Audi’s, juwelen et cetera zijn slechts een klein voorproefje van wat de fair biedt.

Op de catwalk draait resident DJ de hotste tunes tussen de shows door en zal er een optreden zijn de zangers/acteurs van Van Ravensteijn Entertainment.

Op de site www.luxe-en-lifestylefair.nl treft u alle deelnemers en meer informatie aan en in de bijlage de uitnodigingskaart om uit te printen. U kunt ook een uitnodiging bij ons of één van de andere deelnemers ophalen. En neem gerust introducees mee en/of stuur deze mail aan uw vrienden en kennissen door.

Graag zien wij u op 30 september van 11 tot 17 uur op Luxe & Lifestylefair in Plaza Domestica, Balthasar Bekkerwei 108, Leeuwarden

 

Tags:
- - - -