Tilon
 
 
 

4 manieren om je tanden te bleken.

Welke manier van bleken past het beste bij jou?

Wat de voor jou meest geschikte methode is, kan tijdens een controleafspraak met je besproken worden. De tandarts heeft dan ook kunnen beoordelen of er geen gaatjes in je tanden zitten en of je tandvlees wel in orde is. Belangrijk om te weten is, dat kronen en vullingen niet mee bleken.

Verder is de belangrijkste voorwaarde voor een zo goed mogelijk resultaat, dat de tanden schoon zijn. Wij verwijderen daarom eerst alle uitwendige tandplak grondig en professioneel. Daarna kun je kiezen voor één van de onderstaande methodes.

Thuis bleken met standaard bleekmalletjes
Opalescence Trèswhite Supreme

De voorgevulde “bitjes” bevatten een fijne, zeer flexibele folie die al met 15% bleekgel is gevuld en gebruiksklaar is.
Gemiddeld gebruik je 10 dagen, elke dag ,30 minuten 1 set.

Deze methode is ook zeer geschikt om, als je gekozen hebt voor de bleekmethode in de praktijk, het resultaat op een simpele manier nog eens op te frissen.
Een verpakking met een bitje voor onder en boven is bij ons in de praktijk te koop voor € 10,- per stuk.

 

 

 

Thuis bleken met individuele, op maat gemaakte  bleekmallen.

Standaard bitjes sluiten niet perfect aan op het tandvlees en de tanden. Er is maar één maat beschikbaar. Passen ze jou niet echt goed, dan kun je er voor kiezen, om voor jou op maat gemaakte malletjes te laten produceren. Er worden in de praktijk afdrukken van je kaken gemaakt, waarop onze tandtechnieker een set bleekmallen vervaardigd. Met een tube bleekgel die te leveren is met een percentage van 15 of 35%, kun je zelf kiezen wanneer je weer wilt gaan bleken. De malletjes gaan indien zorgvuldig gebruikt, jaren mee. De tubes gel zijn in de praktijk te koop.

Tube Opalescence bleekgel 15%               € 15,-
Tube Opalescence bleekgel 35%               € 17,-

 

 

 

In de praktijk …..

..gaat het bleken heel snel en gericht. De Opalescence Boost behandeling vind direct in de behandelstoel plaats. De zeer intensieve bleekgel wordt direct op de tanden aangebracht, waar direct een speciaal chemisch proces begint waarvoor geen lichtapparatuur nodig is. Het duurt ongeveer een uur om afzonderlijke, meerdere tanden of een hele tandboog te bleken.

Voor bleken in de praktijk is de investering normaal € 188,-
Wij vieren onze nieuwe website met een prachtige bleekaanbieding! Lees en reserveer!

Het tandvlees wordt beschermd met de witte laag. De rode laag bestaat uit  twee componenten, die eenmaal  gemengd en op de tanden aangebracht hun werk doen.

Met speciale tandpasta’s
Er zijn op dit ogenblik verschillende tandpasta’s op de markt, die een heel klein percentage bleekmiddel bevatten. Het voordeel is in ieder geval dat je langer en vaker poetst, omdat je graag resultaat wilt bereiken. Als onderhoudsmiddel is dit zeker geschikt, maar om de tanden een aantal tinten lichter te krijgen is een intensievere behandeling nodig.